Margot Ros Loopbaancoach reviews tips loopbaanbegeleiding

Over

Margot Ros, specialist in het ondersteunen van mensen bij loopbaanvraagstukken

Margot Ros Loopbaan coach

Margot: “Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het succesvol coachen van medewerkers bij diverse loopbaanthema’s. Van mij kan je veel energie en inzet verwachten. Zeker als je ergens al een langere periode werkt, dan vergen oriënteren en solliciteren vaak veel van je. Je denkt: “Wat wil ik nu echt?” of “Wie zit er op mij te wachten?”

Mijn trajecten zijn daarom persoonlijk, praktisch en doelgericht. Ik denk en doe met je mee. Met een scherp oog voor jouw persoonlijke wensen en eventuele beperkingen, bied ik concreet perspectief.

Samen zorgen we ervoor dat je weer vol zelfvertrouwen en energie aan de slag kan. Uit mijn ervaring blijkt, dat dit eigenlijk in vrijwel alle gevallen lukt, intern of extern. Passend werk vinden vind ik prachtwerk.”

“Wil je weten hoe kandidaten en opdrachtgevers hun samenwerking met mij hebben ervaren, lees dan hun reviews.”

Loopbaanadvies en coaching in de ruime regio Amstelveen, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam

Allerlei medewerkers (veelal 50-plussers) krijgen te maken met loopbaanvraagstukken, zoals geïnspireerd langer doorwerken, langdurige ziekte of beëindiging van het dienstverband. Outplacement of tweede spoor begeleiding helpen je op zo’n moment verder. Samen met de werkgever heb je afgesproken dat de samenwerking niet meer voortgezet wordt of dat je naar nieuwe mogelijkheden buiten de organisatie gaat zoeken. Gevraagd of ongevraagd kom je terecht in de wereld van oriënteren en solliciteren. Vaak is het al even geleden dat je dat voor het laatst gedaan hebt. Wat nu?

Ik doe de loopbaancoaching vanuit mijn kantoor in Amstelveen of online. Ook is het mogelijk om op locaties in het land
(Het Coachhuis) af te spreken.

Ik bied daarnaast een frisse deskundige blik van buiten of praktische ondersteuning bij werving, verzuim, doorstroom of uitstroom. Ook ben ik thuis in projecten voor duurzame inzetbaarheid, recruitment of functiebeschrijving en functiewaardering.