Margot Ros Loopbaancoach reviews tips loopbaanbegeleiding

Over

Margot Ros, specialist in het ondersteunen van mensen bij loopbaanvraagstukken

Margot: “Ik heb ruim 19 jaar ervaring in het succesvol coachen van medewerkers bij diverse loopbaanthema’s, onder andere bij Oudstanding Loopbaan. Van mij kan je veel energie en inzet verwachten. Zeker als je ergens al een langere periode werkt, dan vergen oriënteren en solliciteren vaak veel van je. Je denkt: “Wat wil ik nu echt?” of “Wie zit er op mij te wachten?” Mijn trajecten zijn daarom persoonlijk, praktisch en doelgericht. Ik denk en doe met je mee. Met een scherp oog voor persoonlijke wensen én beperkingen, komen we stukken verder. Vol zelfvertrouwen en energie kan je weer aan de slag. Als loopbaanadviseur zie bijna elke week dat het lukt, intern of extern. Passend werk vinden vind ik prachtwerk.”

“Wil je weten hoe kandidaten en opdrachtgevers hun samenwerking met mij hebben ervaren, lees dan hun reviews.”

Loopbaanadvies en coaching in Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en omstreken

Ook ervaren medewerkers (veelal 50-plussers) krijgen te maken met loopbaanvraagstukken, als geïnspireerd langer doorwerken, langdurige ziekte of beëindiging van het dienstverband. Outplacement of tweede spoor begeleiding door Ros Loopbaan helpen je op zo’n moment verder. Samen met de werkgever heb je afgesproken dat de samenwerking niet meer voortgezet wordt of dat je naar nieuwe mogelijkheden buiten de organisatie gaat zoeken. Gevraagd of ongevraagd kom je terecht in de wereld van oriënteren en solliciteren, vaak is het al even geleden dat je dat voor het laatst gedaan hebt. Wat nu?

Ros Loopbaan biedt je een loopbaancoach in Amstelveen of Amsterdam op onze vaste locaties en landelijk op diverse professionele locaties van Het Coachhuis, van Utrecht tot Rotterdam.

We bieden daarnaast een frisse deskundige blik van buiten of praktische ondersteuning bij werving, verzuim, doorstroom of uitstroom. Tevens zijn we thuis in projecten voor duurzame inzetbaarheid, recruitment of functiebeschrijving en functiewaardering.