Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies voor werknemers

Loopbaanbegeleiding helpt om twijfels en onzekerheid over je carrière weg te nemen. Deze dienstverlening ondersteunt mensen bij de beslissing over de richting van hun loopbaan. Tijdens het loopbaanadvies worden er antwoorden gezocht op vragen als: “Waar ben ik goed in? Welke baan past het beste bij me? Een carrièreswitch of door op de bekende weg? Wat is mijn droom? Wat is realistisch in mijn loopbaanontwikkeling? Durf ik en wil ik zzp’er worden of wil ik juist terug in loondienst?” Door middel van oefeningen, coaching, diverse netwerkgesprekken en testen (bijvoorbeeld een Talent Management Analyse), wordt de koers van jouw loopbaan steeds duidelijker.

Hoe verloopt een loopbaancoaching traject?

Na een kennismakingsgesprek, wordt een maatwerkofferte opgesteld. Een loopbaancoaching traject betreft vaak één- tot tweewekelijkse gesprekken plus intensieve e-coaching, gedurende 2 à 3 maanden. Eventueel wordt het traject vervolgd door sollicitatiecoaching. De inhoud verschilt sterk, omdat ieder mens anders is.

Loopbaanadvies

Referentie

"Margot is een absolute vakvrouw die heel goed weet hoe de arbeidsmarkt, en in het bijzonder die van 50+, in elkaar steekt. Realistisch en duidelijk vanaf het begin. Denken in mogelijkheden, hard werken, incasseringsvermogen, doorzetten en gemotiveerd zijn/blijven."
IDA KOOL, WIJKZORGONDERSTEUNER

Meer weten? Stuur een korte mail naar margot@ros-loopbaan.nl of een Whats-app bericht naar 06-47163942.