Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Outplacement loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding helpt om twijfels en onzekerheid over je carrière weg te nemen, zodat je onderbouwde keuzes kan maken over de richting van je loopbaan. Tijdens het loopbaanadvies worden er antwoorden gezocht op vragen als: Wat drijft mij in het werk? Waar ben ik goed in? Welke baan past het beste bij me? Een carrièreswitch of door op de bekende weg? Wat is mijn droom? Wat is realistisch in mijn loopbaanontwikkeling? Durf ik en wil ik zzp’er worden of wil ik juist in loondienst? Door middel van oefeningen, coaching, diverse netwerkgesprekken en testen (bijvoorbeeld een Talent Management Analyse), wordt steeds duidelijker welke mogelijkheden jij allemaal hebt bij het vervolgen van je loopbaan.

Hoe verloopt een outplacementtraject?

Na een kennismakingsgesprek, wordt een maatwerk offerte opgesteld. Een loopbaanadviestraject bestaat uit gesprekken (meestal om de week) plus intensieve e-coaching, gedurende enkele maanden. Vaak wordt het loopbaan-keuzetraject vervolgd door sollicitatiecoaching. De inhoud en duur worden afgestemd op de concrete loopbaanvraag en jouw specifieke behoeften.

Stap 1: Verwerking van verlies van jouw oude werkplek en functie
Stap 2: Loopbaankeuze: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat is realistisch?
Stap 3: Het solliciteren. Cv, sollicitatie mail, LinkedIn, netwerk- en sollicitatiegesprekken.
Stap 4: Nazorg. (optioneel)

Loopbaanadvies

Referentie

"Margot is een absolute vakvrouw die heel goed weet hoe de arbeidsmarkt, en in het bijzonder die van 50+, in elkaar steekt. Realistisch en duidelijk vanaf het begin. Denken in mogelijkheden, hard werken, incasseringsvermogen, doorzetten en gemotiveerd zijn/blijven."
IDA KOOL, WIJKZORGONDERSTEUNER

Meer weten? Stuur een korte mail naar margot@ros-loopbaan.nl of een Whats-app bericht naar 06-47163942.