Margot Ros Loopbaancoach tips loopbaanbegeleiding

Reviews

Kandidaten en opdrachtgevers over Margot Ros

Ik was bijna 50 en plotseling werkeloos. Dan slaat de paniek behoorlijk toe...

“Margot heeft mij fantastisch geholpen. Ik was bijna 50 en plotseling werkeloos. Ik kan je vertellen dat de paniek dan behoorlijk toeslaat. Ik dacht nooit meer een leuke, goedbetaalde baan te vinden. Maar met de hulp van Margot is het binnen enkele maanden toch gelukt. Ze heeft mij niet alleen geholpen met solliciteren maar zij heeft mij ook oefeningen gegeven en peptalks waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Dit had ik echt nodig om te beginnen. Daarna heeft ze mij geholpen om mijn LinkedIn profiel aan te passen. De dagen daarna was het een gekkenhuis. Door de juiste omschrijving in mijn profiel werd ik de hele dag benaderd door recruiters en werkgevers voor werk. Dit had ik alleen nooit voor elkaar gekregen. Margot weet precies wat ze doet. Binnen no time had ik de vacature gevonden die precies bij mij paste. Met behulp van Margot heb ik mijn CV aangepast en gesolliciteerd. Ik werd binnen 3 dagen uitgenodigd en met goede tips van Margot ben ik vol vertrouwen het sollicitatiegesprek in gegaan. Na drie positieve gesprekken kreeg ik te horen dat de baan voor mij was.

Margot dank je wel voor al je hulp en ik zou jou aan iedereen die een baan zoekt aanbevelen!”

Januari 2019

Marjon

Margot is recht door zee maar ook rechtvaardig en super vriendelijk

“Margot heb ik leren kennen via LinkedIn, op het moment dat ik de loopbaancoach nog niet nodig had. Maar op het moment dat het hard nodig was, dacht ik meteen aan Margot. Nooit gezien en gesproken, maar mijn gevoel zei dat het goed was.

Margot is recht door zee maar ook rechtvaardig en super vriendelijk. Ze weet zoveel en heeft ervaring van beide kanten van het vak. Dat vond ik zeer prettig. Margot heeft mij veel aan het denken gezet met vragen ‘wie ben jij’, of ‘wat wil je’, het lijkt allemaal zo simpel maar mijn hersens hebben vaak gekraakt. Margot vraagt ‘weet jij niet wie je bent?’ en meteen daarna die brede lach. Niemand denkt toch na over wie hij of zij is zolang alles goed gaat. Maar toch komt er een antwoord. Margot straalt zoveel energie en pit uit, en daardoor komen de antwoorden vanzelf.

Als ik terug denk aan mijn loopbaanbegeleiding van Margot dan zeg ik: zeer prettig, energiek, super vriendelijk, met een beetje pit en ook nog humor. Dit samen zorgt voor een bijzonder gesprek en heeft mij heel veel geholpen bij het vinden van een nieuwe baan, was ook gelukt is.”

Oktober 2018

Yvonne Benningen
Administratief medewerker

Margot’s begeleiding zorgde ervoor dat ik binnen no time weer aan de slag was

“Margot was instrumental voor mij als “50 plusser” op de manier hoe zij mij begeleidde naar het zoeken naar vacatures en de wijze van solliciteren. Kernkwaliteiten: focus, volharding, aanstekelijk enthousiasme, relativering, kennis van ‘de sollicitatiemarkt, niet alleen voor 50 plussers’ en feedback!

Haar begeleiding zorgde ervoor dat ik binnen no time weer aan de slag was, tot twee keer toe zelfs, gewoon door te doen en uit te voeren wat zij aanbeveelt!

Zoek niet verder naar een uitstekende sollicitatie-begeleider, je hebt haar gevonden.

Nogmaals Dank Margot !!”

Juli 2018

Ralph Messemaker
Support Engineer

Margot is zakelijk maar benadert het wel vanuit de menselijke kant

“Ik heb Margot leren kennen als een zeer deskundig loopbaan begeleidster. Een prettig en vriendelijk persoon die warmte uitstraalt. Margot is zakelijk maar benadert het wel vanuit de menselijke kant. Margot confronteert en stimuleert, denkt met je mee, en geeft op een fijne maar duidelijke manier aan hoe je bepaalde zaken beter aan kan pakken en geeft ook een duidelijke uitleg waarom. Margot staat altijd voor haar klanten klaar, en ik kan haar dan ook zeker aanbevelen.”

December 2016

Samuel van Malssen
Service Delivery Manager

Margot weet hoe de arbeidsmarkt, en in het bijzonder die van 50+, in elkaar steekt

“Een betrokken jobcoach die je ook nog eens het geloof in jezelf terug geeft, dat is wat je van Margot kan verwachten. Na zelf, langdurig, aan het ploeteren te zijn geweest op de 50+ arbeidsmarkt kwam bij mij het besef dat ik hulp nodig had. Na kritisch rond gekeken te hebben op het internet kwam ik terecht bij Oudstanding en zodoende bij Margot.

Margot is een absolute vakvrouw die heel goed weet hoe de arbeidsmarkt, en in het bijzonder die van 50+, in elkaar steekt. Realistisch en duidelijk vanaf het begin. Denken in mogelijkheden, hard werken, incasseringsvermogen, doorzetten en gemotiveerd zijn/blijven. Met haar niet aflatende enthousiasme, humor en relativeringsvermogen hebben we, grote en kleine, successen gedeeld. Maar juist en vooral bij teleurstellingen was Margot daar om me weer “op te vegen” en te motiveren om door te gaan.

Mede door Margot heb ik de stap durven zetten om iets totaal anders te gaan doen. Dit heeft geresulteerd in een baan waarin ik helemaal mijn draai heb gevonden. Iedereen die worstelt op de 50+ arbeidsmarkt adviseer ik daarom dus om Margot in te schakelen!”

Augustus 2016

Ida Kool
Wijkzorgondersteuner

I found a job at a fast growing firm and that fits my personality perfectly

“I classify Margot as a top-notch subject matter expert in job/career coach. She was instrumental in helping me fine-tune my job search strategy and interview skills which led to my landing a job at a fast growing firm and that fits my personality perfectly. She optimized my LinkedIn profile so I could be found by people who could use my skill set and provided me with tips to enhance my interviewing technique. I had the basic skills down, but Margot helped me excel in these areas. The confidence I was able to build, from her coaching, was indispensable. I am so grateful and thankful for her help and definitely won't hesitate to reach out to her in the future.

The time I invested in having Margot guide me on my next move was, in a word, life-changing! She brings many years of wisdom and instinct to this process. She uniquely used the “rear view mirror”, to draw upon my past experiences (of what had worked well for me and what had been missing), and the “windshield”, to offer keen and predictive insights into what I really needed to focus on for my next move. She brings brutal honesty to the process, which is not always easy, but she has a God-given gift for removing the blind spots that all professionals eventually develop when peering into themselves and their own career paths.

I highly recommend Margot as an invaluable resource that every career-minded person should leverage at least once in their lifetime. She steered me on a perfect course, and I will always be grateful for her coming along side of me during this pivotal point in my life and career.”

Augustus 2018

Naiá Klickermann
CS Self-service manager

Voor mij heeft het goed gewerkt en ik was binnen 5 maanden weer aan de slag

“Margot is een enorm gedreven persoon met jarenlang ervaring in dit vakgebied. Ze geeft realistisch verwachtingspatroon en houdt je wel een spiegel voor die misschien confronterend werkt, maar alles met het doel je weer zo snel mogelijk aan het werk te helpen. Ze heeft een luisterend oor en is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Voor mij heeft het goed gewerkt en ik was binnen 5 maanden weer aan de slag.”

Februari 2018

Ronald Dröge
Manager Service Contracts

Ik werd binnen drie maanden door een recruiter benaderd

“Na de deskundige opmaak van mijn nieuwe LinkedIn profiel werd ik binnen drie maanden door een recruiter benaderd. Waar mijn nieuwe baan voor 1 jaar uit volgde. Echt geweldig!!”

November 2016

Marjanne Willemsen
Receptioniste

Na 2 maanden was ik weer aan de slag

“Margot heeft mij vanaf vorige zomer begeleid bij het zoeken naar een leuke nieuwe baan. En dat is gelukt, heel snel ook nog! Na 2 maanden was ik weer aan de slag. Het fijne van Margot is dat ze je stimuleert om heel praktisch over je zelf na te denken: waar ben je goed in, wat wil je en hoe zou je dat willen bereiken. Vervolgens helpt ze je om keuzes te maken en de stappen die hiervoor nodig zijn te concretiseren. Dat gaat op een positieve, prettige en vooral persoonlijke wijze. Een deskundig LinkedIn profiel, een overtuigend CV en goede sollicitatiebrieven horen daar bij. Ik vond het erg fijn om door Margot begeleid te worden.”

Januari 2015

Erwin Kraal
Gebiedsbeheerder/gebiedsregisseur

Oplossingsgericht, actiegericht en resultaatgericht, en fijn om mee te werken

“Margot heeft bewezen een goede coach te zijn. De arbeidsmarkt voor 50-plussers is zeer specifiek, zowel aan de vraag als aanbodzijde ervan. Margot kent het klappen van de zweep daar uitstekend, en is daardoor zeer effectief. Margot is oplossingsgericht, actiegericht en resultaatgericht, en bovendien gewoon fijn om mee te werken.”

Maart 2013

Lex Dekkers
Sales Manager Financial Services and Enterprise Segments

Haar tomeloze energie en betrokkenheid zijn beslist confronterend

“Arbeidscoach en -bemiddelaar Margot Ros kwam op mijn pad toen ik met een groepje vijftigplussers op zoek moest naar werk. Haar tomeloze energie en betrokkenheid zijn beslist confronterend, maar wij beseften dat we er alleen maar beter van konden worden. 

Aan Margot danken we een batterij state of the art tips & tricks, om te ‘wroeten’ naar werk. Margots inzichten geven nog steeds richting aan onze initiatieven. Les 1: werk vinden doe je buiten je comfort zone. Les 2: mens, durf te leven!

Gesterkt door Margots wijsheid pakken wij nu fluitend nieuwe uitdagingen op.”

Februari 2013

Koosje (Cornélie) Sierman
Docent havo/vwo

Een inspirerend en professioneel mens om mee samen te werken

“Margot heb ik leren kennen als een gedreven persoon met een warme persoonlijkheid. Problemen bestaan niet, alleen uitdagingen. Hierdoor weet ze elk traject weer succesvol af te ronden. Kortom, een inspirerend en professioneel mens om mee samen te werken.”

April 2011

Houria A.
Accountmanager at Het Werkt Nu