Outplacement 2e spoor Coaching on the Job

Outplacement / Tweede Spoor

Wat is het verschil tussen outplacement en 2e spoor begeleiding?

Het verschil tussen outplacement begeleiding en 2e spoor zit in de verschillende rechten en plichten van werknemer en werkgever. De Wet Verbetering Poortwachter. Die kennen we goed, we denken mee en bieden praktisch advies. De kosten van outplacement en 2e spoor zijn geld, stress en onduidelijkheid voor werknemer en werkgever. Daar gaan we praktisch en (pro)actief mee aan de slag. Ros Loopbaan is zeer bedreven in loopbaanbegeleiding, outplacement en 2e spoor trajecten.

Ros Loopbaan benut haar netwerk

De mensen die aankloppen bij Ros Loopbaan zijn veelal vijftigplussers met een MBO, HBO of academische achtergrond. Ros Loopbaan beschikt over een uitgebreid netwerk voor oriëntatie, netwerkgesprekken en jobhunting in human resources en recruitment in de randstad. Samenwerken met een beproefd netwerk van loopbaancoaches, arbeidsdeskundigen en trainers verzekert de continuïteit en het maatwerk van de trajecten.

50 plus coaching

Referentie

"Na de deskundige opmaak van mijn nieuwe LinkedIn profiel werd ik binnen drie maanden door een recruiter benaderd. Waar mijn nieuwe baan voor 1 jaar uit volgde. Echt geweldig!! (Inmiddels aan de slag in een opvolgende baan, keuze uit 4 banen!)"

MARJANNE WILLEMSEN, RECEPTIONISTE