50+ Coaching 50 plus

50+ Coaching

50 plus sollicitatiebegeleiding en -coaching

Ben je 50 plus en loop je vast in je huidige baan? Raak je je baan binnenkort kwijt? 50+ begeleiding helpt je vooruit. In de huidige arbeidsmarkt zijn er zeker kansen voor mensen die na hun vijftigste hun baan verliezen. De kansen liggen weliswaar niet altijd voor het oprapen, maar ze zijn er wel. In het sollicitatieproces gaat het erom hoe je je profileert. De beste sollicitant krijgt de baan en dat kun je leren. Als loopbaancoach help ik je om jezelf tactvol te profileren. Tactvolle profilering bestaat uit netwerken: van bellen en mailen tot aan het gebruik van social media. En natuurlijk mag een strak cv niet ontbreken.

Jouw drijfveren, talenten, kennis en ervaring, die doorslaggevend zijn voor de functie en branche, worden benadrukt. De loopbaanbegeleiding 50+ is daarom persoonlijk, betrokken, energiek en met veel grijze haren ervaring. Het is belangrijk om de aandacht te vestigen op jouw persoonlijke meerwaarde en niet op leeftijd. De geraniums mogen best nog even wachten!

Tip!

Om vooroordelen over 50 plussers voor te zijn moet je jezelf proactief opstellen. Op deze manier vermijd je de valkuilen die vooroordelen zouden kunnen versterken. Denk aan netwerken, bellen, mailen, LinkedIn, continu bijscholen etc. 

Meer weten? Stuur een korte mail naar margot@ros-loopbaan.nl of een Whats-app bericht naar 06-47163942.

50 plus coaching