50+ Coaching 50 plus

50+ Coaching

50 plus sollicitatiebegeleiding en -coaching

Ben je 50 plus en loop je vast in je huidige baan? Ben je ziek? Re-integratie/2e spoor? Of raak je je baan binnenkort kwijt? 50+ begeleiding helpt je vooruit! Zeker in de huidige arbeidsmarkt zijn er goede kansen voor mensen die na hun vijftigste hun baan verliezen. Die kansen liggen weliswaar niet altijd voor het oprapen, maar ze zijn er wel. In het sollicitatieproces gaat het erom hoe je je profileert. De beste sollicitant krijgt de baan en profileren kan je leren. Als loopbaancoach help ik je om jezelf tactvol te profileren. Tactvolle en overtuigende profilering bestaat uit netwerken, bellen en mailen tot aan het gebruik van social media. En natuurlijk mag een strak cv niet ontbreken.

Jouw drijfveren, talenten, kennis en ervaring, die doorslaggevend zijn voor de functie en branche, worden benadrukt. Het is belangrijk om de aandacht te vestigen op jouw persoonlijke meerwaarde en niet op jouw leeftijd. Je hebt nog zoveel te bieden, de geraniums mogen best nog even wachten!

Loopbaanbegeleiding 50+ is daarom persoonlijk, betrokken, energiek en met heel veel 50+ ervaring.

Lees ook mijn blogs over 50+: ‘Outplacement als 50-plusser? Wat kan je verwachten van een loopbaanadviestraject?’, ’Solliciteren als 50-plusser: 4 tips waarmee je jouw kansen echt vergroot’, ‘Een carrièreswitch als 45-plusser? Zo pak je het verstandig aan.’.

Tip!

Om vooroordelen over 50 plussers voor te zijn moet je jezelf proactief opstellen. Op deze manier vermijd je de valkuilen die vooroordelen zouden kunnen versterken. Denk aan netwerken, bellen, mailen, LinkedIn, continu bijscholen etc. 

Meer weten? Stuur een korte mail naar margot@ros-loopbaan.nl of een Whats-app bericht naar 06-47163942.

50 plus coaching